Kom op rugby!


Al iets van het WK rugyby gezien op TV? Vond je het gaaf? Niets houd je tegen om het te gaan spelen.


Kom rugbyen bij Praetor, de warme prestatieclub van Amsterdam voor sportieve jongens en meiden in de leeftijd van 8 tot 14 jaar.


Meld je hier aan voor een gratis proeftraining en duik in deze machtige balsport. En zie je het tackelen en full contact spelen niet (meteen) zitten, dan kan je bij ons ook alleen Touch-Rugby spelen, de snelle variant zonder fysiek contact. Beginner of ervaren, of wil je naar ons overstappen? Iedereen is welkom!


We trainen met volle passie elke maandag en woensdag van 18.00 tot 19.30 op onze velden die vanuit heel Amsterdam makkelijk en veilig te bereiken zijn. Rugby? Gewoon doen!

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw Bestuur

Praetor Union Rugby Club Amsterdam heeft met ingang van 29 juni 2020 een nieuw bestuur. De ledenstemming die volgde op de ledenvergadering op 9 juni 2020, betrof één kandidaat en resulteerde in 13 ste

LEDENVERGADERING op 9 juni 2020

Het bestuur roept op tot het houden van een ledenvergadering op dinsdag 9 juni 2020, aanvang 19.00u. Vanwege de geldende coronabeperkingen zal de ledenvergadering in de open lucht op het sportveld van