NIEUWSBRIEF 19-03

Bijgewerkt: 26 mrt 2019

Eerste inschrijvingen binnen


Praetor is begonnen met de actieve ledenwerving. Hiervoor hebben we een gevarieerd actieplan opgesteld, waaronder deelname aan Koningsdag 2019 en het geven van schoolpresentaties.


Wij vinden het heel leuk te vermelden dat Praetor inmiddels haar eerste leden heeft kunnen registeren. Op een nader te bepalen datum, hoogstwaarschijnlijk tegen het einde van mei, starten we met de eerste trainingen. Het trainingsprogramma is zo goed als uitgewerkt. We gaan daarbij uit van drie trainingsdagen per week gedurende de competitie. Hierover zullen we binnenkort meer informatie kunnen verstrekken.Wil je (kind) lid worden, meld je dan aan op onze website. Het zou fantastisch zijn als je onze club en inschrijfmogelijkheid voor kinderen in de leeftijd van Cubs, Mini’s en Benjamins (8 tot 13 jaar) onder de aandacht wilt brengen bij familie, vrienden, collega’s en andere relaties. Alvast onze dank hiervoor.


Contributie 19-20 vastgesteld


De hoogte van onze contributie voor 2019-2020 is inmiddels vastgesteld. We hebben besloten geen verschil te maken tussen de leeftijdscategorieën Cubs, Mini’s en Benjamins. Iedereen krijgt evenveel tijd, aandacht, begeleiding en opleiding. We bieden de mogelijkheid om met een proeftraining gratis mee te doen of voor een proefperiode van vier weken voor 10 euro kennis te maken met onze club.


Wij willen graag stimuleren dat broers en zussen ook lid worden en zullen een korting op de contributie geven als meerdere leden uit één gezin komen. Gemeente Amsterdam biedt verschillende mogelijkheden om sport voor iedereen haalbaar en betaalbaar te maken. Praetor zal hierbij een proactief-begeleidende rol spelen.


Eerste partij uitrustingen besteld


Het heeft aardig wat voeten in de aarde gehad om onze club een unieke, passende uitrusting te geven. Inmiddels hebben we bij Samurai de eerste partij besteld en is onze lijn in productie genomen. De wedstrijdkleding bestaat uit een Praetor-rugbyshirt, rugbyshorts en sokken. Op het moment werken we hard aan uitbreiding van het Praetor-assortiment met zelfontworpen hoodies, pull-overs, wind breakers (voor training), caps, tassen en trainingspakken. Ons gehele assortiment zal binnenkort via onze website besteld kunnen worden.

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw Bestuur

Praetor Union Rugby Club Amsterdam heeft met ingang van 29 juni 2020 een nieuw bestuur. De ledenstemming die volgde op de ledenvergadering op 9 juni 2020, betrof één kandidaat en resulteerde in 13 ste

LEDENVERGADERING op 9 juni 2020

Het bestuur roept op tot het houden van een ledenvergadering op dinsdag 9 juni 2020, aanvang 19.00u. Vanwege de geldende coronabeperkingen zal de ledenvergadering in de open lucht op het sportveld van