Praetor 2e in poule

Bijgewerkt: 14 nov 2019

Wat een mooie voorcompetitie! Wat een lekkere rugby-pot in de stromende regen!


Ons team, met hun vaste clustervrienden van Den Helder en Rush, deed vandaag wat ze moest doen: druk op de ketel zetten en tries en conversies scoren. Iedereen speelde mee en kreeg evenveel speeltijd. We hadden zelfs twee sterke spelers uitgeleend aan tegenstander Zaandijk. Juist deze uitgeleende spelers maakten het ons erg lastig en wisten in hun enthousiasme, met hun bepalende bijdrage, deze allesbeslissende wedstrijd bijna te keren.


Al stonden we bij rust 0-35 voor, toch wist Zaandijk in de tweede helft nog 21 punten te pakken. De spannende wedstrijd kreeg 21-47 als einduitslag; heel mooi.


Ooh jee, de competitiestand helemaal vergeten! Dat ging nog héééél spannend worden.


Gelukkig is 't Gooi erin geslaagd een heel mooie prestatie neer te zetten tegen Haarlem. Met dat resultaat heeft Praetor haar indrukwekkende 2e plaats in de eerste fase van de competitie, veilig gesteld. We kijken uit naar het competitievervolg. Praetor INVICTA!


Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw Bestuur

Praetor Union Rugby Club Amsterdam heeft met ingang van 29 juni 2020 een nieuw bestuur. De ledenstemming die volgde op de ledenvergadering op 9 juni 2020, betrof één kandidaat en resulteerde in 13 ste

LEDENVERGADERING op 9 juni 2020

Het bestuur roept op tot het houden van een ledenvergadering op dinsdag 9 juni 2020, aanvang 19.00u. Vanwege de geldende coronabeperkingen zal de ledenvergadering in de open lucht op het sportveld van