Afbeelding0054.png

wedstrijdkalender 2019-2020

Alle informatie wordt via onze website gedeeld. Deze website is dus de centrale informatiebron die we altijd bijhouden. De informatie op andere kanalen zoals ouder-whatsappgroepen, social media of wat dan ook, is dus afgeleid van de informatie zoals die hier wordt gepresenteerd. 

COMMUNICATIE EN ORGANISATIE

Zodra een wedstrijd(ochtend) staat ingepland, worden de gegevens via deze pagina bekend gemaakt. Klik op je categorie en vervolgens op de datum in de kalender voor de wedstrijdgegevens.

Wedstrijdgegevens, afgelastingen en andere wijzigingen worden, zodra bekend, meteen en alleen op deze pagina geplaatst door de Wedstrijdsecretaris. De Wedstrijdsecretatris attendeert de Teambegeleiders op de publicatie van nieuwe wedstrijdgegevens. De (laatste) publicatie op deze pagina is leidend. 

In het geval dat er een wedstrijd(ochtend) staat gepland zonder dat de organisatie rond is -- en de gegevens dus nog niet bekend zijn --, zal dat worden aangegeven met 'pending'. 

In het geval de wedstrijd(ochtend) door organisatorische redenen of weersomstandigheden, is afgelast, zal dat worden aangegeven met 'afgelast'.

Bij twijfel of onduidelijkheden kunnen ouders zich richten tot de Teambegeleider van het team van hun kind. Naar behoefte kunnen de Teambegeleiders en ouders van elk team voor zichzelf, als aanvulling en in eigen beheer, een Whatsapp-groep starten. 

praetor.try.score.

Word je ook lid?

Met dank aan onze sponsoren

Praetor Union Rugby Club Amsterdam

Sportpark Sloten, Sloterweg 1045

1066 CD Amsterdam

tel. 06-19079167

email. praetor.info@gmail.com

Fotomateriaal met dank aan de leden. Wij doen ons best persoonlijk toestemming te vragen voor publicatie van foto's met herkenbare personen. Mocht dat er onverhoopt nog niet van zijn gekomen, dan is dat om praktische redenen. Mocht je bezwaar tegen publicatie hebben, mail ons dan direct. Dan verwijderen we de foto meteen. 

email for inquiries from abroad (please mail us): praetor.info@gmail.com

Praetor Union Rugby Club Amsterdam

KvK-nummer 74526685

Bankrekening NL84RABO0340872160